Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Marius - Spania: "Am primit comanda .Va multumesc pt.promtitudine si sa va dea Dumnezeu aceeasi viteza de reactie in tot ce faceti.Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!"
Detalii>>


Returnare Produs


Tinta noastra este sa multumim fiecare client si pentru acest lucru depunem un efort constant. Nu facem niciodata rabat de la calitate, de la cuvantul dat (fie el si electronic) si credem cu putere in comunicare. Daca insa nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Legislatia prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii gramma.ro pot returna produsele cumparate in conditiile prevazute de lege, in ambalajul original intact (nedeteriorate de orice fel, patate, indoite, rupte, subliniate, etc), in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara sa pretindem din partea clientilor invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Noi, cei de la gramma.ro ne angajam sa inapoiem contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului sau a comenzii (care are valoare de contract). Retineti ca suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.