Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Abdon: "Va multumesc ca mi-ati trimis comanda de Biblii, cele doua, ati raspuns foarte prompt. Domnul sa va binecuvinteze!"
Detalii>>


Politica de confidentialitate


Gramma.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti ci sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Gramma.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Gramma.ro nu promoveaza si nu incurajeaza sub nici o forma SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul gramma.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul , se pot dezabona accesand contul personal aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului gramma.ro primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Gecad Epayment, iar Gramma.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii va puteti adresa pe office@gramma.ro.

Firma ce opereaza site-ul gramma.ro, Special Care 4U SRL, este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 391598263837.