Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Tavi - Timisoara: "Multumesc pentru comanda, am receptionat-o azi. De asemenea vreau sa va multumesc pentru increderea acordata si pentru cartea restanta (sincer, am uitat de ea si nu ma mai asteptam sa o primesc!). Ave..."
Detalii>>


Plata Ramburs


Plata ramburs este cea mai utilizată metodă de plată pentru comenzile primite prin gramma.ro. Este de asemenea și cea mai recomandată metodă de plată de către noi și asta pentru că este una comodă și sigură pentru clienții noștri. Ce însemnă această metodă de plată?
  • Dacă ai dorit să le primești prin Poșta Română, coletul va veni la oficiul poștal la care ești arondat. În momentul în care vei ridica coletul vei plăti și costul produselor comandate. Simplu și sigur!
  • Dacă ai dorit să primești coletul printr-un serviciu de curierat rapid, , vei plăti in momentul in care curierul va ajunge cu coletul la tine. . Iarăși simplu, iarăși sigur!


Folosind această metodă de plata insa, nu vei putea trimite coletul pe adresa cuiva sub formă de cadou. Pentru a face acest lucu este necesar să comanzi produsele dorite și sa plătești folosind celelalte metode de plată.