Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Damaris Bei: "Modul in care am luat legatura cu Libraria Gramma a fost unul minunat si condus de Dumnezeu. Eram in perioada in care ne pregateam pentru incheierea anului scolar al Scolii Duminicale si ne framantam ..."
Detalii>>


Partener Online Afiliat


Ce inseamna parteneriat online de afiliere? Daca inca nu sti atunci te mai asteptam pe la noi. Pregatim intens acest domeniu si el se va adresa cu preponderenta acelora dintre voi care au un site, un blog sau alta forma de implicare online.

Pentru toti cei care vor insa sa promoveze gramma.ro, bineinteles contra cost, pot prelua bannerele care se gasesc in aceasta pagina. Dupa ce le-au afisat pe site-ul lor ii rugam sa ne trimita linkul folosind adresa de e-mail office@gramma.ro si noi ii vom contacta pentru a stabili forma de colaborare.

Bannere pentru parteneri:
banner1

banner2

banner3


Partener In Teritoriu


Ne plac parteneriatele! ! Ele apropie oamenii si ii unesc avand un scop comun. De aceea suntem oricand gata pentru parteneriate si propuneri noi. Ai o propunere pe care nu ai gasit-o pe gramma.ro? Atunci scrie-ne despre ce este vorba la office@gramma.ro si noi iti vom raspunde in maxim 48 de ore.

Pana atunci, iata propunerea noastra: sunt zone din tara dar si persoane care nu au acces asa de usor la online sau care nu cunosc indeajuns de bine acest domeniu. Dar acele persoane s-ar bucura sa-si poata procura o carte sau un alt produs de factura crestina. Ce-ar fi sa ii ajuti tu? In schimbul ajutorului tau noi ne prindem sa te rasplatim. Vrei sa afli mai multe? Scrie-ne pe office@gramma.ro si iti vom spune.Alte propuneri


Esti un artist crestin si te intrebi cum sa faci cu promovarea produselor tale? ! Ai scos un CD, un film sau ai pictat un tablou, ai creat ceva ce crezi ca ar merita sa fie gasit si folosit de cat mai multi oameni? Atunci gramma.ro este un loc potrivit pentru tine. Scrie-ne la office@gramma.ro despre ce este vorba si noi te vom contacta.

Gramma.ro este deschisa oricand la propuneri si provocari noi. Nu ezitati sa ne contactati!