Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Lavinia - Austria: "Am primit coletul in Austria si vreau sa multumesc pentru tot efortul depus dar mai ales pentrul micul cadou gasut in colet. Sunt foarte multumita si recomand cu caldura gramma.ro si mai departe. "
Detalii>>
Marturii
Damaris Bei 195 produse cumparate 06.10.2010

Modul in care am luat legatura cu Libraria Gramma a fost unul minunat si condus de Dumnezeu. Eram in perioada in care ne pregateam pentru incheierea anului scolar al Scolii Duminicale si ne framantam ce carti frumoase,interesante si cu o invatatura crestina buna am putea sa le oferim copiilor nostri. In aceasta framantare un tanar hotarat care il cunostea pe unul din colaboratorii acestei librarii a sunat si in 10 minute am primit oferta.In aceasta oferta au fost carti exceptionale care merita citite de copiii nostri. Eu personal am fost putin emotionata ca poate nu vor ajunge in timp util cartile dar au fost impecabili de punctuali. Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca permanent au pastrat legatura cu noi. Doresc ca Domnul Isus sa va binecuvinteze si sa va ajute in continuare sa fiti de folos oamenilor asa cum ne-ati fost si noua la momentul potrivit.

Boariu Cristian 4 produse cumparate 06.11.2010

Ma bucur de promtitudinea si seriozitatea de care Libraria Gramma a dat dovada la cele doua comenzi ale mele. Voi colabora cu ei si pe viitor!

2 produse cumparate 04.10.2010

Sunt recunoscator Librariei Gramma.ro deoarece am primit cartile cerute intr-o stare foarte buna si intr-un timp scurt. Sunt foarte multumit de acesti oamneni minunati cu care am putut colabora. Cand o sa mai am nevoie de ceva carti tot la voi am sa apelez.Dumnezeu sa va binecuvinteze

Lavinia - Austria 5 produse cumparate 19.11.2010

Am primit coletul in Austria si vreau sa multumesc pentru tot efortul depus dar mai ales pentrul micul cadou gasut in colet. Sunt foarte multumita si recomand cu caldura gramma.ro si mai departe.

Abdon 2 produse cumparate 23.12.2010

Va multumesc ca mi-ati trimis comanda de Biblii, cele doua, ati raspuns foarte prompt. Domnul sa va binecuvinteze!

Alexandru - Austria 5 produse cumparate 17.01.2011

Ma bucur foarte mult ca au ajuns cartile,le voi citi cu siguranta fericit si bucuros. Va multumesc mult si apreciez ca au ajuns cartile fara probleme si desigur pe viitor o sa mai colaborez cu dumnevoastra

Iulian produse cumparate 23.06.2011

Va multumesc pentru carte!Fiti binecuvantati!

Maria 2 produse cumparate 27.07.2011

Multumesc pentru carte, mi-ati facut o mare bucurie, astepam urmarea primului volum ; este deosebit!

Marius - Spania 5 produse cumparate 29.08.2011

Am primit comanda .Va multumesc pt.promtitudine si sa va dea Dumnezeu aceeasi viteza de reactie in tot ce faceti.Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!

Tavi - Timisoara 5 produse cumparate 01.10.2011

Multumesc pentru comanda, am receptionat-o azi. De asemenea vreau sa va multumesc pentru increderea acordata si pentru cartea restanta (sincer, am uitat de ea si nu ma mai asteptam sa o primesc!). Aveti un + mare pentru asta!