Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Boariu Cristian: "Ma bucur de promtitudinea si seriozitatea de care Libraria Gramma a dat dovada la cele doua comenzi ale mele. Voi colabora cu ei si pe viitor!"
Detalii>>


Intrebari Frecvente


Intrebare: Pot sa primesc cartile la adresa de la serviciu?
Raspuns: Daca ai ales ca modalitate de livrare curierul, atunci cartile pot veni si la serviciu (daca folosesti posta vei avea nevoie de o imputernicire semnata si stampilata de directorul societatii la care lucrezi). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar ca in procesul de comanda, dupa ce complezi adresa de facturare, sa alegi/adaugi ca adresa de livrare adresa de la serviciu.

Intrebare: Pot sa trimit cadouri la prietenii din tara?
Raspuns: : Da. In procesul de comanda, dupa ce completezi adresa de facturare ai grija sa alegi ca adresa de livrare adresa persoanei careia vrei sa ii daruiesti produsele. In acest fel. cartile si celelalte produse comandate vor fi livrate la aceasta prietenului, fara ramburs. Important acest lucru este posbil doar dacă plata pentru produsele comandate s-a facut prin O.P, prin card sau Western Union. In plus, poti sa insotesti cadoul tau cu un mesaj folosind obtiunea de pe site lasa mesajul tau pentru noi aici din cadrul procesului de plata.

Intrebare: Care este cea mai potrivita metoda de livrare pentru mine?
Raspuns: Metodele cele mai avantajoase depind de preferintele tale, de modul in care ai structurat timpul zilnic dar si de locul in care iti este adresa. Daca locuiesti intr-unul municipiile din Romania si nu ai timp suficient pentru a ajunge la posta, atunci iti recomandam cu prisosinta livrarea prin curier. Desi este un pic mai scumpa, noi suntem in discutii avansate de a o reduce cat mai mult. In felul acesta primesti acolo unde este produsele comandate. Daca locuiesti in alta parte decat municipiile Romaniei sau daca te poti deplasa in timpul zilei la oficiul postal, atunci iti recomandam livrarea prin Posta Romana.

Intrebare: Ce metoda de plata este cea mai potrivita?
Raspuns: Cea mai recomandata metoda de plata momentan, in site-ul gramma.ro este plata ramburs. Cu toate acestea lucram la implementarea platii online.
Sunt insa si momente in care recomandam plata prin ordine de plata (folosind Internet Banking sau OP-urile clasice). Prin aceasta metoda de plata scutiti plata taxei de ramburs.

Intrebare: Trebuie sa ma inregistrez ca sa pot comanda?
Raspuns: Nu trebuie sa te inregistrezi. Simpla completare a datelor de livrare si a modatitatilor alese (livrare si plata) te lasa sa plasezi o comanda pe site-ul gramma.ro. Recomandam insa cu caldura crearea uui cont pe gramma.ro care va scuteste timp si va tine informati.

Intrebare: Cum scot un produs din cos? Cum adaug mai multe bucati dintr-un produs?
Raspuns: Pentru a scoate un produs din cos este suficient sa apasati pe x-ul rosu din cosul dvs . (in stanga dvs. este plasat permanent sau in paginile specifice comenzilor). Tot de acolo puteti modifica (trece) cantitatea dorite pentru fiecare produs