Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Marius - Spania: "Am primit comanda .Va multumesc pt.promtitudine si sa va dea Dumnezeu aceeasi viteza de reactie in tot ce faceti.Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!"
Detalii>>


Comanda Online


Să comanzi online nu mai este de mult o modă ci mai mult o necesitate. Ai preţuri mai mici decât în multe din magazinele (librăriile tradiţionale), ai o gamă de produse mult mai variată şi de asemenea poţi comanda oricând direct din faţa calculatorului tău, fără să te mai avânţi în trafic, să cheltui timp şi energie. Doar câteva clikuri şi ceea ce doreşti ajunge la tine acasă.

Când am conceput gramma.ro ne-am gândit în primul rând la comenzile online. Procesul de cumpărare online pe gramma.ro trebuie să fie o experienţă plăcută, uşoară şi aducătoare de satisfacţii. În spatele acestor cuvinte stă multă muncă de proiectare şi programare dar noi credem că rezultatul este unul pe măsură.
Iată cum se comandă online pe gramma.ro:

 • 1. Navighează de-a lungul categoriilor şi subcategoriilor şi alege ce îţi doreşti. Poate că vrei o carte sau o Biblie, ori poate că eşti în căutarea Cd-ului unui artist, al unui predicator sau un concert pe DVD. Poate că doar îţi doreşti un film pe care vrei să îl vezi cu toată familia sau eşti în căutare de un cadou potrivit. Toate şi mult mai multe, sunt de găsit pe gramma.ro şi ca să le găseşti trebuie doar să navighezi printre categoriile principale sau subcategorii.
meniu meniu

 • 2. Atunci când ai găsit un produs pe care vrei să îl achiziţionezi tot ce trebuie să faci este să adaugi acel produs în coş. Acest lucru se poate face uşor prin apăsarea butonului adaugă în coş, oriunde acesta este de găsit.
meniu meniu
meniu

meniu
meniu

 • 3. Pe măsură ce produsele se adaugă în coş, în partea ta stângă vei putea observa de cumpărături ce conţine toate produsele comandate. După apăsarea butonului adaugă în coş vei primi un mesaj scurt (vezi foto 1) după care poţi continua liniştit cumpărăturile. Când vrei să finalizezi comanda poţi apăsa butonul mergi la casa care se găseşte în stânga ta, în partea de sus a ecranului. Tot din coşul de cumpărături poţi să modifici cantitatea
meniu
meniu
meniu

 • 4. La simpla apăsare a butonului mergi la casă vei ajuge la o pagină unde din nou vei putea să adaugi sau să scoţi produse din coş, să verifici costurile comenzii tale precum şi să adaugi un cupon de reducere pe care l-ai primit din partea noastră (dăruim din vreme în vreme clienţilor noştri diverse reduceri). Când ai terminat de editat sau verificat tot ce trebuie să faci este să apeşi pe butonul comandă. Nu mai vrei să continui. Trimite-ne un e-mail cu cărţile din coşul tău de cumpărături şi cu adresa de livrare. Vrei să fie şi mai simplu? Da-ne un telefon, dictează-ne produsele şi pachetul va pleca spre tine.
meniu
meniu

 • 5. Mai ai doar un pas până la finalizarea comenzii. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în cont (foto 1 pentru variante), sau să adaugi datele tale de contact. Vrei o adresă de livrare diferită? Nimic mai simplu, o poţi trece acum! Vrei o factură fisclă pe societate comercială sau instituţie pentru produsele comandate?Bifează câmpul doresc factură şi poţi completa datele. Pentru a uşura comenzile viitoare lasă bifat câmpul creează cont automat pe gramma.ro. Vrei să fii la curent cu diferitele noutăţi de pe gramma.ro? Lasă bifat câmpul ţine-mă la curent cu tot ce este nou.
meniu
 • Alege acum care este metoda de plată agreată (ramburs, plată online, transfer bancar sau western union) precum şi modul în care vrei să primeşti comanda (prin poşta română sau curierat rapid.) Fiecare metodă de plată dar şi de transport presupune cheltuieli diferite. În funcţie de alegerea ta se vor adăuga costurile de expediţie.

meniu
 • Verifică încă o dată coşul de cumpărături din partea ta dreaptă.
  Tot acolo vei vedea şi costurile de transport .
  Vrei să fii anunţat cu privire la comanda ta prin sms? Lasă-ne numărul de telefon (de forma 0749105923)
  Ai un mesaj de transmis. Lasă-l în căsuţa specifică.
  Nu uita să bifezi termenii şi condiţiile.
  Când eşti gata apasă pe Finalizează comandă

meniu
 • Retine de asemenea
  Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returarii bunirilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei