Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Tavi - Timisoara: "Multumesc pentru comanda, am receptionat-o azi. De asemenea vreau sa va multumesc pentru increderea acordata si pentru cartea restanta (sincer, am uitat de ea si nu ma mai asteptam sa o primesc!). Ave..."
Detalii>>


Cataloage Gramma.ro


Ghid de lectura - nr 1, anul 2010
În urmă cu mai multe luni, mai precis în decembrie 2009, porneam printre voi un fel de studiu din care voiam să aflăm ce cărţi aţi citit în 2009 şi le-aţi recomanda şi altora pentru 2010. Comentariile, multitudinea de cărţi recomandate, participarea în cadrul studiului a pastorilor cu nume sonore precum: Daniel Branzei sau Vladimir Pustan, a unor blogări evanghelici renumiţi in mediul online şi mai ales a voastră, a celor peste 100 de cititori, ne-a umplut de bucurie. Demersul nostru nu fusese în van, dorinţa noastră de a sparge mitul conform căruia omul post-modern evanghelic nu citeşte, a fost împlinită.

Aveam, pe la începutul lui februarie, o mulţime de recomandări strânse şi ceva nu ne dădea pace. Nu era drept ca ele să se piardă printre paginile blogului mai ales când ştiam ce valoroasă poate să fie o recomandare bună de carte. De aici până la gândul de a face un prim număr al GHIDULUI DE LECTURĂ 2010 a mai fost doar un pas. Am crezut că îl vom face repede, dar ne-am înşelat. Am vrut să iasă ceva bun şi de aceea ne-am petrecut ceva timp cu el. ACUM ESTE GATA! Ba mai mult, este gratuit pentru oricine îl doreşte.

Ce conţine ghidul?

- un articol despre carte (cum altfel?!) scris de Vladimir Pustan;

- o scurtă prezentare a librăriei online pe care o pregătim pentru voi: www.gramma.ro

- recomandări de carte făcute de: pastor Daniel Brânzei, pastor Vladimir Pustan, Emanuel Conţac, Rasvan Cristian, pastor Laurenţiu Balcan, Teofil Stanciu, Alin Cristea, Vasile Tomoiaga, Cristina Pavel, Vio Pop, Cristi Boariu;

- 18 cărţi recomandate de participanţii la studiul “anul 2009 exprimat în cărţi”;

- o pagină dedicată Cuvântului Vieţii, în felurite variante;

- pagini de autor: A. W. Tozer, John Piper, Vladimir Pustan, Philip Yancey, Iosif Ţon, Max Lucado.

- pagini dedicate editurilor româneşti (bestseller 2009, în print 2010)

Aşadar, peste 22 de pagini cu recomandări inedite de carte.

Descarcă:

Click aici pentru a descarca gratuit ghidul

(se poate sa fie nevoie sa apasati right click si “salveaza legatura ca” sau “save target as”‘)

Cumpără:

Poţi cumpăra cărţile din ghid chiar pe acest site.