Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Alexandru - Austria: "Ma bucur foarte mult ca au ajuns cartile,le voi citi cu siguranta fericit si bucuros. Va multumesc mult si apreciez ca au ajuns cartile fara probleme si desigur pe viitor o sa mai colaborez cu dumnev..."
Detalii>>


Chemare la reformare spirituală: Priorităţi din viaţa şi rugăciunile lui Pavel


Dumnezeu nu pretinde programe bisericeşti înfierbântate şi orare aglomerate: Tot ce doreşte El este ca poporul Său să-l cunoască mai îndeaproape, spune D.A. Carson. Apostolul Pavel a descoperit această apropiere spirituală în părtăşia sa cu Tatăl. Cartea "Chemare la reformare spirituală" cercetează epistolele apostolului pentru a arăta care sunt lecţiile predate de Pavel în "şcoala sa de rugăciune".


Creştinii de azi pot avea şi ei încrederea de care s-a bucurat Pavel dacă îi respectă principiile de viaţă şi caută o experienţă profundă în închinare."[Această carte] oferă un [...] argument solid în favoarea afirmaţiei că nevoia cea mai mare a bisericilor de astăzi nu este de educaţie, de evanghelizare sau de programe, ci de o cunoaştere profundă a lui Dumnezeu. Ea contribuie la împlinirea acestei nevoi prin călăuzirea celor care o citesc spre o viaţă plină de rugăciune."

-- Critic şi comentator


"Cititorul este condus cu blândeţe, dar într-un mod convingător, spre o reformă în relaţiile personale cu Dumnezeu. Această carte excelentă şi de actualitate poate fi recomandată dion toată inima."

-- The Banner of TruthD.A. (Don) Carson (PhD de la Universitatea din Cambridge) este cercetător în Noul Testament la Trinity Evangelical Divinity School în Deerfield, Illinois. Este autorul sau coautorul a peste 45 de cărţi, printre care şi cartea The Gagging of God, câştigătoare a titlului Gold Medallion, şi editor coordonator al lucrărilor Telling the Truth: Evangelizing Postmoderns şi Worship by the Book. A slujit şi ca pastor, iar în prezent activează ca profesor, fiind invitat în diverse medii academice din întreaga lume.


 

Cuprins:


Prefaţă
Introducere: Nevoia urgentă a Bisericii

1. Lecţii din şcoala rugăciunii
2. Cdrul rugăciunii (2 Tesaloniceni 1:3-12)
3. Cereri bune (2 Tesaloniceni 1:1-12)
4. Rugăciune pentru semeni
5. Pasiune pentru oameni (1 Tesaloniceni 3:9-13)
6. Conţinutul unei rugăciuni provocatoare (Coloseni 1:9-14)
7. Pretexte pentru a nu ne ruga
8. Depăşirea obstacolelor (Filipeni 1:9-11)
9. Un Dumnezeu suveran şi personal
10. Ne rugăm unui Dumnezeu suveran (Efeseni 1:15-23)
11. Rugăciune pentru putere (Efeseni 3: 14-21)
12. Rugăciune pentru lucrare (Romani 15: 14-33)

Postfaţă: Rugăciune pentru reformare spirituală
Note de final


Taguri: Chemare la reformare spirituală, D.A. Carson,

Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Chemare la reformare spirituală, D.A. Carson,