Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Lavinia - Austria: "Am primit coletul in Austria si vreau sa multumesc pentru tot efortul depus dar mai ales pentrul micul cadou gasut in colet. Sunt foarte multumita si recomand cu caldura gramma.ro si mai departe. "
Detalii>>


Chemare la reformare spirituală: Priorităţi din viaţa şi rugăciunile lui Pavel


Dumnezeu nu pretinde programe bisericeşti înfierbântate şi orare aglomerate: Tot ce doreşte El este ca poporul Său să-l cunoască mai îndeaproape, spune D.A. Carson. Apostolul Pavel a descoperit această apropiere spirituală în părtăşia sa cu Tatăl. Cartea "Chemare la reformare spirituală" cercetează epistolele apostolului pentru a arăta care sunt lecţiile predate de Pavel în "şcoala sa de rugăciune".


Creştinii de azi pot avea şi ei încrederea de care s-a bucurat Pavel dacă îi respectă principiile de viaţă şi caută o experienţă profundă în închinare."[Această carte] oferă un [...] argument solid în favoarea afirmaţiei că nevoia cea mai mare a bisericilor de astăzi nu este de educaţie, de evanghelizare sau de programe, ci de o cunoaştere profundă a lui Dumnezeu. Ea contribuie la împlinirea acestei nevoi prin călăuzirea celor care o citesc spre o viaţă plină de rugăciune."

-- Critic şi comentator


"Cititorul este condus cu blândeţe, dar într-un mod convingător, spre o reformă în relaţiile personale cu Dumnezeu. Această carte excelentă şi de actualitate poate fi recomandată dion toată inima."

-- The Banner of TruthD.A. (Don) Carson (PhD de la Universitatea din Cambridge) este cercetător în Noul Testament la Trinity Evangelical Divinity School în Deerfield, Illinois. Este autorul sau coautorul a peste 45 de cărţi, printre care şi cartea The Gagging of God, câştigătoare a titlului Gold Medallion, şi editor coordonator al lucrărilor Telling the Truth: Evangelizing Postmoderns şi Worship by the Book. A slujit şi ca pastor, iar în prezent activează ca profesor, fiind invitat în diverse medii academice din întreaga lume.


 

Cuprins:


Prefaţă
Introducere: Nevoia urgentă a Bisericii

1. Lecţii din şcoala rugăciunii
2. Cdrul rugăciunii (2 Tesaloniceni 1:3-12)
3. Cereri bune (2 Tesaloniceni 1:1-12)
4. Rugăciune pentru semeni
5. Pasiune pentru oameni (1 Tesaloniceni 3:9-13)
6. Conţinutul unei rugăciuni provocatoare (Coloseni 1:9-14)
7. Pretexte pentru a nu ne ruga
8. Depăşirea obstacolelor (Filipeni 1:9-11)
9. Un Dumnezeu suveran şi personal
10. Ne rugăm unui Dumnezeu suveran (Efeseni 1:15-23)
11. Rugăciune pentru putere (Efeseni 3: 14-21)
12. Rugăciune pentru lucrare (Romani 15: 14-33)

Postfaţă: Rugăciune pentru reformare spirituală
Note de final


Taguri: Chemare la reformare spirituală, D.A. Carson,

Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Chemare la reformare spirituală, D.A. Carson,