Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Boariu Cristian: "Ma bucur de promtitudinea si seriozitatea de care Libraria Gramma a dat dovada la cele doua comenzi ale mele. Voi colabora cu ei si pe viitor!"
Detalii>>


Ieşirea din labirint are trei părţi. Prima parte se ocupă de clarificarea conceptului decodependenţă şi oferă posibilitatea autodiagnosticării: dacă simţi că esti prins în capcana încercărilor necontenite de a fi pe placul altora, sfârşind totuşi în fiecare zi prin a te simţi vinovat, dacă simţi că tu şi partenerul tău de viaţă vă aflaţi într-un război permanent pentru a deţine controlul, fără a şti însă cine câştigă şi cine pierde, dacă simţi că ceva lipseşte din viaţa ta, atunci probabil că eşti codependent. Codependenţii încearcă să găsească fericirea în substanţe chimice, în bani, în muncă, în mâncare, în sexualitate sau în cineva care îi ajută să se simtă mai bine.

În partea a doua, medicii de la Clinica Minirth-Meier îţi oferă posibilitatea să beneficiezi de tehnicile lor interactive de consiliere, care au dat rezultate în cazul a nenumăraţi pacienţi. Cartea se bazează pe principiile de vindecare prezentate în Labirintul codependenţei.

Ieşirea din labirint îţi prezintă planul de reabilitare în zece etape al Clinicii Minirth-Meier şi te ajută să îl parcurgi pas cu pas, într-un mod interactiv, prin întrebări şi explicaţii suplimentare, prin teste pe care eşti invitat să ţi le aplici singur, prin exerciţii şi prin jurnalul pe are eşti rugat să-l ţii. Cartea te va ajuta să faci un pas înapoi şi să îti examinezi viaţa, ca apoi să poţi trata într-un mod eficace problema codependenţei, în ritmul stabilit de tine.

Ultima parte oferă posibilitatea diagnosticării relaţiilor interumane în care suntem prinşi, pentru a vedea dacă sunt sănătoase ori codependente, şi oferă sugestii concrete pentru îmbunătăţirea lor.

Ieşirea din labirint poate fi folosită independent sau împreună cu Labirintul codependenţei.


Dr. Robert Hemfelt, specialist în ştiinţele educaţiei, este psiholog specializat în tratamentul dependenţelor de substanţe chimice, codependenţelor şi obsesiilor maniacale. Înainte de a veni la Clinica Minirth-Meier a fost inspector general în domeniul asistenţei terapeutice la Clinica pentru Studierea Abuzului de Substante Chimice din cadrul Institutului de Stiinţe Psihologice din Texas. Este coautor a numeroase cărţi, inclusiv We Are Driven [Suntem constrânşi], Labirintul codependenţei,Drumul spre relaţii interumane sănătoase şi Love Hunger [Setea de iubire]. 

Dr. Frank Minirth este membru al Comisiei Americane de Psihiatrie şi Neurologie şi a absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii din Arkansas. 

Dr. Paul Meier a urmat studiile de masterat în Fiziologie Cardiovasculara la Universitatea de Stat din Michigan şi a absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii din Arkansas. Perioada de stagiatură în psihiatrie a făcut-o la Universitatea Duke. 

Dr. Deborah Newman este psihoterapeut la Cinica Minirth-Meier. A absolvit Colegiul Oxford, Seminarul Teologic Grace şi Colegiul Bryan. 

Dr. Brian Newman este şef de secţie la Clinica Minirth-Meier din Richardson, Texas. A absolvit Colegiul Oxford, Seminarul Teologic Grace şi Universitatea din Alabama.Taguri: Ieşirea din labirint, Robert Hemfelt, Frank Minirth, Paul Meier, Deborah Newman, Brian Newman,

Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Ieşirea din labirint, Robert Hemfelt, Frank Minirth, Paul Meier, Deborah Newman, Brian Newman,