Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Tavi - Timisoara: "Multumesc pentru comanda, am receptionat-o azi. De asemenea vreau sa va multumesc pentru increderea acordata si pentru cartea restanta (sincer, am uitat de ea si nu ma mai asteptam sa o primesc!). Ave..."
Detalii>>


Perspectiva pe care adventismul o are asupra evenimentelor din Apocalipsa este unica in crestinism. Iar sterilizarea adventismul e (poate) ultimul lucru la care ne-am gandit.

Sterilizare... Stim ca e un cuvant deranjant. Dar este plin de sens - este un cuvant strict legat de pierderea functiei reproductive. Vom afla din carte modul in care protestantii liberali s-au auto-mutilat si modul in care adventismul a fost ispitit sa faca la fel, in ciuda perspective apocaliptice cu care a fost binecuvantat.

George Knight considera ca aceasta carte, desi mica, este cea mai importanta din cariera sa. Aici autorul pune un diagnostic asupra bolilor ce afecteaza adventismul contemporan. Dar, mai mult, ne descopera o revitalizare biblica a perspective apocaliptice.

Aceasta ne ofera cheia spre o dinamica improspatata a misiunii intr-o lume si o biserica ce se indreapta cu repeziciune spre Advent.

Sterilizare*... Nu e un cuvânt prea plăcut. Nici procesul nu este ceva de dorit, fie el în plan fizic sau spiritual. Unii vor dispreţui această comparaţie. Alţii o vor îndrăgi. Dar nici unii nici alţii nu o vor uita. Dacă va fi aşa, atunci mi-am atins primul obiectiv în scrierea acestei cărţi. 
Perspectiva apocaliptica si sterilizarea adventismului nu este o carte de "teologie" dar asa, mai usurica. Dimpotriva, este un manifest actual, un apel bazat pe senzatia viscerala ca multi dintre pastorii si membrii mai tineri nici macar nu au auzit vreodata perspectiva apocaliptica a adventismului, in timp ce multi dintre cei mai in varsta se intreaba daca o mai pot sustine si predica.
Ma rog ca Dumnezeu sa ne ajute sa predicam si sa predam mesajul Sau apocaliptic in plinatatea si echilibrul lui, fara nicio diminuare, si sa avem urechi care "sa asculte ce zice bisericilor Duhul" in viziunea mareata a lui Ioan. - George R. Knight

Taguri: Perspectiva apocaliptică şi sterilizarea adventismului, George K. Knight,

Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Perspectiva apocaliptică şi sterilizarea adventismului, George K. Knight,