Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Marius - Spania: "Am primit comanda .Va multumesc pt.promtitudine si sa va dea Dumnezeu aceeasi viteza de reactie in tot ce faceti.Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!"
Detalii>>


Educaţia copilului neastâmpărat: Copii cu personalitate puternică au nevoie de părinţi fermi.


Ce vrea să spună copilul tău când strigă: "Nu mă poţi obliga!" sau "Uită-te la mine!"? Un copil temperamental îi poate face şi pe cei mai buni părinţi să se simtă nepregătiţi, frustaţi şi complet învinşi.


Bazându-se pe un studiu internaţional, la care au participat părinţi, autori şi experţi în psihiologia familiei,David şi Claudia Arp au identificat opt dintre cele mai des întâlnite "strigăte" ale copilului temperaental şi încăpăţânat.


Pe paginile acestei cărţi remarcabile, ei scot la iveală ce înseamnă de fapt aceste strigăte şi cum le putem răspunde, îndrumându-i cu încredere pe copii înspre maturitate.

Dacă eşti în căutare de sfaturi practice, de idei pline de sensibilitate şi speranţă pentru creşterea unui copil sănătos din punct de vedere emoţional, această carte este pentru tine.


Cu umor, creativitate şi ultimele descoperiri ale ştiinţei, soţii Arp îţi vor arăta cum să dezvolţi strategii profitabile atât pentru tine, cât şi pentru copilul tău. Ajutorul chiar a sosit!Vei descoperi...


- o diagramă a personalităţii cate te va ajuta să-ţi înţelegi copilul

- o listă cu greşeli părinteşti  uzuale care trebuie evitate

- idei pentru a te descurca în hăţişul temelor de acasă

- sugestii despre cum să-i dezvolţi copilului respectul de sine

- sfaturi pentru a-ţi ajuta copilul să ia decizii în viaţă

- precum şi multe alte informaţii

 


Claudia şi David Arp, licenţiaţi în Asistenţã Socialã, sunt fondatorii organizaţiei Marriage Alive International. Cãsãtoriţi de patruzeci de ani, soţii Arp au trei bãieţi şi cinci nepoţi. De douãzeci şi şapte de ani sunt implicaţi în consilierea maritalã. Ei locuiesc în Statele Unite, dar îşi desfãşoarã activitatea de consiliere şi în Europa. Sunt autorii a peste 20 de cãrţi de renume în acest domeniu şi a nenumãrate articole în publicaţii periodice. „Originali, practici, motivatori, dar şi cu un dezvoltat simţ al umorului – o descriere succintã a familiei Arp, ce îmbinã o pregãtire temeinicã în domeniul consilierii maritale, dar şi al educaţiei, cu o experienţã vastã, atât profesionalã, cât şi personalã, ei fiind recunoscuţi ca autoritãţi în domeniu nu numai în cercurile creştine.


Taguri: Educaţia copilului neastâmpărat, Claudia & David Arp,

Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Educaţia copilului neastâmpărat, Claudia & David Arp,