Carti
Biblii
Muzica
Video
Cadouri
Resurse Biserica
Predici
Copii
Maria: "Multumesc pentru carte, mi-ati facut o mare bucurie, astepam urmarea primului volum ; este deosebit!"
Detalii>>


Iartă-mă, Nataşa...! După o poveste adevărată


Povestea unui ofiter de Politie rus si a persecutiilor sale brutale asupra crestinilor, lupta sa pentru supravietuire si cautarea credintei acelora pe care i-a persecutat.


"Daca este cineva in Cristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus; iata ca toate s-au facut noi." Isus Hristos poate schimba o existenta, indiferent daca este vorba de viata interioara sau de cea exterioara.

 

Este ceea ce i s-a intamplat acestui tanar rus, Serghei Kurdakov care, in calitate de comunist si ateu, a intreprins peste 150 de raiduri asupra adunarilor crestine pana in ziua cand Dumnezeu l-a chemat in slujba Sa si a facut din el un martor al bunatatii si puterii lui Sale.

 

Serghei Kurdakov a trebuit sa parcurga un drum lung pana ce a descoperit adevarul: mai intai ca internat al unui orfelinat sinistru, condus de un personal plin de ura, apoi ca sef al Uniunii Tineretului Comunist si, in fine, ca sef al unui grup avand ca sarcina sa-i loveasca brutal pe credinciosi.

 

Exemplul lui demonstreaza ca Dumnezeu, in marea Sa indurare, il poate salva si pe cel care este cufundat in cel mai adanc pacat.Natasa, este in mare parte datorita tie ca viata mea s-a schimbat si ca sunt fratele tau in Isus Hristos. O noua viata mi se deschide. Dumnezeu mi-a acordat iertarea Sa; sper sa mi-o poti si tu acorda.

 

Multumesc, Natasa, oriunde ai fi. Niciodata, nu, niciodata nu am sa te uit!


-- Serghei Kurdakov


Taguri: Iartă-mă Nataşa, Serghei Kurdakov,

Cristi ... 12.05.2011

O carte superba....mi-a marcat anii adolescentei...Adauga Comentariu

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Taguri: Iartă-mă Nataşa, Serghei Kurdakov,